fo027591: NCOS project 2617, Programma voor humusproductie in Sullana - Piu, Peru - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2617; Kleurenfoto, van houten palen voor de bouw van het wijncentrum. NCOS project 2617, Programma voor humusproductie in Sullana - Piu, Peru, 1992. Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Programma voor humusproductie in Sullana - Piu; Series: Projectnummer: 2617; Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Programma voor humusproductie in Sullana - Piu; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"