fo019847: P&V, La Prévoyance Sociale, Brussel
"Zwart-witfoto van Henri Lemaire aan zijn bureau in het hoofdkantoor van La Prévoyance Sociale, de PS-building. Brussel, Koningstraat/Kruidtuinlaan, jaren 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"