af002554: Nationaal kongres Humanistische Jongeren 1979 - Humanistische Jongeren (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door de Humanistische Jongeren voor een congres. Afbeelding: tekening van drie ongelijke cirkels waarin telkens een vuist. Tekst: NATIONAAL KONGRES 1979 HUMANISTISCHE JONGEREN van 01 tot 04 nov '79 te 2800 mechelen. 1961 opstand. 1968 revolte. 1984 dictatuur of bevrijding. VRIJ VAN ZEGEL. Verantw. uitg. HJ. demerodestraat 16 - 1060 Brussel. Bijlage bij POK nr. 5/6 1979. humanistische jongeren v.z.w. 1060 brussel."