txt000021: 60 jaar Soc.Harmonie Arbeid en Kunst, Antwerpen - Krafft, Willy
"Een wit geweven lintje met langs beide kanten een rode bies. Centraal een lier omgeven met een laurerkrans. daarboven en eronder de tekst: 1903-1963 60 jaar Soc. Harmonie Arbeid en Kunst Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"