fo006958: Justus de Hardewijn herdenking - De Clercq, Paul
"Zwart-witfoto van de Justus de Hardewijnherdenking in de Aula van de universiteit van Gent, 10 april 1942. Zicht op het auditorium met de aanwezigen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"