fo024634: Martha Espagne - photo DEDE
"Zwart-witfoto van Martha Espagne (mevr. Huysmans) aan de voordeur van hun appartement Sans Souci op de Belgiëlei te Antwerpen, 3 mei 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"