Plus est en vous herbekeken. Manpowerplanning in de zorgsector en de socioculturele sector : deel 4. De socioculturele sector in de Vlaamse Gemeenschap 1995-2010 - Marchal, An; Pacolet, Jozef (Leuven: HIVA, 2002)
"An Marchal"