af014112: Jongsocialisten - Ranson, Jean; Jongsocialisten
"Affiche van Jean Ranson uitgegeven in 1977 door de Jongsocialisten (JSl) voor een informatiecampagne voor de Europese parlementsverkiezingen van 1979. Afbeelding: lidstaten van de Europese Unie (België, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, West-Duitsland, Denemarken, Ierland en Verenigd Koninkrijk) en vuist met rode roos (logo) dat Italië aanwijst. Tekst: Jongsocialisten."