af003621: Literatuur. Avond rond Ljoedmila Oelitskaja. Een keuze uit haar werk door Hilde Uitterlinden. Sacha Van Loo zingt Russische ballades - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een avond rond de modernistische Russische schrijfster Ljoedmila Oelitskaja. Tekst: Literatuur. Avond rond Ljoedmila Oelitskaja. Een keuze uit haar werk door Hilde Uitterlinden. Sacha Van Loo zingt Russische ballades. Woensdag 16 januari 2008 - 20u30, € 6 VVK - € 9 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be, www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"