fo009678: Paul van Zeeland bij aankomst in België - Actualit
"Zwart-witfoto van Paul van Zeeland, opgewacht door Mevr. van Zeeland en Emile Vandervelde, bij aankomst te Brussel op 20 maart 1936. Opschrift achteraan: M. VAN ZEELAND RENTRE A BRUXELLES. Le Premier belge, M. van Zeeland est rentré à Bruxelles, venant de Londres, par la voie des airs. Le voici reçu à sa descente d'avion par Mme van Zeeland (à g.) et M. Vandervelde (à dr.), ministre d'Etat socialiste. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"