fo035386: Agalev/Groen
"Zwart-witfoto van Agalev-kandidaten van Poperinge bij de gemeente- en/of provinciale verkiezingen van 1994. Van links naar rechts : Rik slosse, Marleen Rubben, Trees Vanbeveren, Hilde Decoene, Willy Lievens en Philippe Gryson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"