Consumeren met een hart voor mens en milieu : 10 tips voor de bewuste consument - Daelemans, Martine; Van Engeland, Tineke; Van Cappellen, Paul (Brussel: OIVO, 2000)
"Martine Daelemans; Tineke Van Engeland; Paul Van Cappellen... et al."