st001795: Rode Valken
"Stickervel met verschillende stickers, uitgegeven door SJD-Die Falken (Sozialistische Jugend Deutschlands) met de begeleidende tekst: 'Deze stickers zijn gemaakt door het federaal uitvoerend comité van de SJD-Die Falken. Zij moeten het debat over het jaarlijkse thema Jugend für den Sozialismus - Macht die Falken stark naar de buitenwereld ondersteunen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"