b001288: Assemblage Wilchar, figuur met zwart masker en reflector op de hoed - Wilchar
"Assemblage van Wilchar met de voorstelling van een mannelijk figuur met groen kostuum en groene hoed. Op zijn hoed is een reële reflector en een oud slot bevestigd, rond zijn ogen is een zwart masker geschilderd, zijn mond is eveneens gevormd door een bestaand onderdeel waardoor die lijkt op een slurf. Onderaan de romp zijn geschilderde kroonkurken bevestigd. Het (zwarte) masker is een item dat veel voorkomt in het werk van Wilchar, het gebruik van kroonkurken werd in zijn assemblages ook herhaald en kan geld symboliseren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"