Recht op (nood)opvang voor mensen zonder wettig verblijf (Gent: Werkgroep "Huisvesting voor mensen zonder wettig verblijf", 2008)
"Een voorstel van de werkgroep Huisvesting voor mensen zonder wettig verblijf (Intercultureel Netwerk Gent, Samenlevingsopbouw-Gent, CAW Visserij, CAW Artevelde, Woonfonds) DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"