af015770: Geschenkenbeurs 2001 - Oxfam-Wereldwinkel; Bontemps, Marc
"Affiche uitgegeven in 2001 door Oxfam-Wereldwinkel Geel voor een geschenkenbeurs. Afbeelding: kleurenfoto van een boodschappenmand. Tekst: Oxfam Wereldwinkels. Handel, uit respect. eindejaar 2001. 8 en 9 december van 10 tot 18u in Cultureel Centrum de Werft Geel Werft 32 GESCHENKENBEURS. organisatie: Oxfam-Wereldwinkel Geel • Collegestraat 20 • 014/58.32.92. vrij van zegel, art. 198 p. 7 • verantw. uitgever: Marc Bontemps, Ververijstraat 15, B-9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"