fo026705: Volkswagen - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van arbeiders/werknemers van autofabriek Volkswagen die na hun shift een ijsje eten aan de crèmekar. Brussel. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"