Inventaris volkstuinparken : toestandbeschrijving van de volkstuinen in Vlaanderen vanuit een sociologische en ruimtelijke benadering (Gent: Universiteit Gent, 2007)
"Uitvoerders: Universiteit Gent - Afdeling Mobiliteit en Ruimtelijke Planning DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALOpdrachtgever: Departement Landbouw en Visserij - Afdeling Monitoring en Studie"