fo035175: Agalev/Groen - Hendrickx, Vera
"Zwart-witfoto van een kleinschalige actie van de Witte Woede (zorgsector) te Brussel op 1 februari 1998. Vera Dua deelt paasbloemen uit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"