Hier spreekt Moscou!!! : wekelijksch orgaan van het Hulp- en Strijdfonds tegen den bezetter = Londen V Moscou : solidariteitsblad ([S.l.]: [s.n.])
"Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de kopieën zijn raadpleegbaarTitel varieert: Londen V Moskou ; Londen-Moscou"