fo018489: Feestlokaal van Vooruit - De Vogelaere, Achille
"Zwart-witfoto van het publiek in de zaal tijdens een meeting van de Textielarbeiderscentrale (TACB) in de kleine zaal, nu concertzaal van het feestlokaal Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat, Gent. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"