af004326: 60ème anniversaire Centrale des métallurgistes de Belgique - Imprimerie Coopérative Ouvrière; CMB (1947)
"Affiche uitgegeven in 1947 door de Centrale des Métallurgistes de Belgique (CMB) voor het 60-jarig bestaan van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV). Afbeelding: tekening van een man met de hand aan de mond bij een enorme optelmachine, de machine staat op een gebouw waarin een massa mensen binnengaat. Tekst: 60ème anniversaire F.G.T.B Centrale des Métallurgistes de Belgique. Congrès les 11-12-13 et 14 octobre 1947. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"