Jong, maar niet halfwassen : de moeizame groei naar volwassenheid van een jonge provincie - De Witte, Lodewijk (Provincie Vlaams-Brabant, 1997)
"Toespraak voor de provincieraad van Vlaams-Brabatn door Lodewijk De Witte"