fo012181: Kruidenierswinkel SM Vooruit in Gent
"Zwart-witfoto van een kruidenierswinkel van de coöperatie SM Vooruit op de hoek van de Papegaaistraat-Coupure in Gent. Opschrift op voorgevel: Vooruit, voedingsmagazijnen, koloniale waren. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"