fo029009: NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, Uruguay - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2207; Kleurenfoto, van de invoer van concurrerende producten en het gebrek aan commerciële kansen beïnvloedt de migratie van producenten (meestal jonge mensen) NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, Uruguay,1989-1993. Een realisatie van IDES; Instituto de Investigaciones y desarollo. Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; Series: Projectnummer: 2207; Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"