af001548: Edi Van Puyvelde - SP; Van Puyvelde, Edi (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door Socialistische Partij (SP) (Sint-Niklaas) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Edi Van Puyvelde. Tekst: Edi Van Puyvelde Provincie 2de plaats SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"