fo023177: Sociaal overleg - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van vertegenwoordigers van de werknemers (VBO) en vakbonden (ACV, ABVV, ACLVB) aan de tafel tijdens het sociaal overleg in 1993. v.l.n.r.: Wilfried Beirnaert(vbo), Tony Vandeputte(vbo), Georges Jacobs(vbo), Willy Waldack(aclvb), Josly Piette (csc), Willy Peirens (ACV), François Janssens (ABVV) en Mia De Vits (ABVV). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"