af017676: Glazen speelgoed - De Voorzorg; Culturele Centrale (1974)
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Culturele Centrale (CC) voor de toneelvoorstelling van Glazen speelgoed door de Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS) in Antwerpen. Tekst: CULTURELE CENTRALE vzw met het ABVV naar de KNS Maandag 30 december 1974 te 20 uur GLAZEN SPEELGOED/GLASS MENAGERIE van Tennessee Williams Regie: Martin Van Zundert Door het gezelschap van de K.N.S. Prijzen der plaatsen van 115 fr. tot 55 fr. Directie: Dom de Gruyter. Plaatsbespreking: Vanaf MAANDAG 23 DECEMBER 1974 bij de lokatie van de Culturele Centrale A.B.V.V.-Antwerpen, Ommeganckstr. 35-37, 2000 Antwerpen, benedenverdieping en op MAANDAG 30 DECEMBER 1974 in de K.N.S. van 11 u. tot 15 u., en aan de avondkas vanaf 19u.30 tot 20 u. (prijzen echter van 150 fr. tot 75 fr.). Drukkerij « De Voorzorg », Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw."