med001708: Socialisme
"Een ronde zilverkleurige reversspeld met daarop de afbeelding van een vlag. Op de vlag staat de letter S, aan de rand het getal 25. De rode vlag is een internationaal symbool voor sociaaldemocratie, socialisme en communisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"