fo025711: De Paradijsvogels
"Collection: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; Zwart-witfoto van Romain Deconinck als Sint-Pieter. Dit was een eenmalige rol in een aflevering van De Paradijsvogels, een populaire BRT-productie onder de regie van A. Peters en J. Claes uit 1980. Series: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"