fo012943: Vrouwenweek Arbeidershogeschool (1928)
"Zwart-witfoto van de deelneemsters van de Vrouwenweek aan de Arbeidershogeschool in Ukkel in 1928 (1923??). Groepsfoto met onder meer J. Stas, M. Spaak, Alice Heyman, Isabelle Blume en Alice Pels. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"