af008540: Mosselfeest. Vrouwenkomitee van AMADA - 5 jaar. Strijdfeest: vrouwen tegen de werkloosheid - Vrouwenkomitee van AMADA; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1978 door het Vrouwenkomitee van AMADA voor hun 5-jarig bestaan. Tekst: Mosselfeest. Vrouwenkomitee van AMADA - 5 jaar. Strijdfeest: vrouwen tegen de werkloosheid. Zondag 19 november 1978, 15 u. RBP, Salik, strijdliederen, mosselen, koude schotel, dansfeest. Zaal Olympia, Jan Van Gentstraat, Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: H. Verwimp, Engelandstraat 36, 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"