te002419: Bommen - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening uit twee delen. Eerste deel toont een Joodse man die een olijftak in de hand heeft, zijn andere arm houdt hij achter de rug . Een Arabische man kijkt angstig en loopt om de Joodse man heen om te kijken wat hij achter zijn rug houdt. Op het tweede deel zie je dat de Joodse man in zijn andere hand een bom vastheeft, de Arabische man kijkt verschrikt op. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"