af005402: Summerparty Jongsocialisten 2015. Remmen los! - Jongsocialisten; Beckers, Sophie
"Affiche uitgegeven in 2015 door de Jongsocialisten voor hun zomerfeest ‘Remmen los!’. Afbeelding: dansend persoon. Tekst: Summerparty Jongsocialisten 2015. Remmen los! Oostende, CC De Grote Post, 05 sept 2015. Deuren: 20u. Met onder meer: Pauleen & Band (Pauline Verminnen), Barak Friture, dj party! Iedereen welkom! Meer info en inschrijven: www.jongsocialisten.be. V.u.: Sophie Beckers, nationaal secretaris Jongsocialisten vzw, Grasmarkt 105/44, 1000 Brussel. Zie ook: af005401 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"