kal000293: Natuurpunt, kalender 2003 - Natuurpunt; Decleer, Michel
"Wandkalender uitgegeven door natuurpunt voor het jaar 2003 met foto's van fauna, flora en landschappen in Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"