fo011935: Nieuw Noordstation in Brussel - Libouton, Léon
"Zwart-witfoto van het nieuw Noordstation in Brussel. Zicht op de toren met klok. Opschrift achteraan: Une jolie photo de la nouvelle gare du Nord de Bruxelles qui vient d'être mise en service. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"