fo006335: Voetbalploeg "Vreda" in Geraardsbergen - Daver, Arthur (1930)
"Zwart-witfoto van de voetbalploeg Vreda in Geraardsbergen tijdens de jaren 1930 met o.a. zittend v.l.n.r. Fritz Vander Putten, Fernand Cosyns, Jules Plateau, Bernard Geers, Marcel De Vos, mascotte : Julia Lippens, staand v.l.n.r. Julien Blaton, Emiel Vander Roost, Omer Hoogstoel, R. V. Eesbeek, Frans Coyns. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"