te001780: Met vallen - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo. Gejo is de artiestennaam van de tekenaar Geboes Jos. Illustratie verschenen bij een artikel in De Wereld Morgen van 22 december 1977. Terugblik op 1977, door een bril van verstandhouding. Tekening van Indira Ghandi die naast een galg staat. Op het mes staat geschreven; sterelisatie, corruptie, feodalisme, monopolisme. De oppositie is degene die het galgmes omhoog houdt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"