fo034443: Arbeidsmigranten - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto van de stand van migrantenvrouwen tijdens de Vrouwendag te Hasselt op 11 november 1983. Zij zorgen voor lekkere zoetigheden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"