fo013700: Bestuur ziekenbond "Hand aan hand" - Gilles-Spaey, A. (1926)
"Zwart-witfoto van het bestuur van de socialistische ziekenbond 'Hand aan hand' Roeselare, 1926. Groepsfoto met op de 1°rij v.l.n.r.: Oscar Vinckier, Victor Libbrecht, Constant Babylon, Alfons Gayton, Adiel Dierkens, Pieter Florrie, Arthur Sercu, ?, 2°rij v.l.n.r.: Clara Vandamme, Gaston Nolf, ?, Jan Libbrecht en Julia Dierkens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"