te004251: Verboden in short over de straat te gaan - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/09/21))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend twee agenten die meten hoe lang de short van een meisje is. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 21 september 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"