af014381: Fotowedstrijd voor clubs en groepen. Martien Coppens Prijs - SBA (Nederland); CVA (Nederland) (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Stichting Beeldende Amateurkunst (SBA) en het Centrum voor Amateurkunst (CVA) voor de Martien Coppensprijs. Afbeelding: zwart-witfoto van een fietser in een parkeergarage; zwart-witfoto van een bus van De Lijn. Tekst: FOTOWEDSTRIJD VOOR CLUBS EN GROEPEN. Martien Coppens Prijs. Hoofdprijs: ƒ 1.000,- 2e prijs: ƒ 500,- 3e prijs ƒ 250,- * Tegoedbonnen vrij besteedbaar bij Camex/Fimex. Prijsuitreiking 11 juni 2000. Zo werkt meedoen. Vorm een groep met drie of meer fotografen en maak samen een documentaire-serie van 8 foto's. Stuur inzendingen naar: Gemeente Laarbeek, t.a.v. Mw v/d Putten, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. 'In de burries' / aan de slag. De Brabantse documentaire-fotograaf Martien Coppens had een strikt individuele, sociale kijk op mensen. Bovendien stimuleerde hij sterk het documentaire talent bij andere fotografen. Stimulans? Inspiratie? Schrijf dan nu in de (sic) voor de MARTIEN COPPENS PRIJS! Dan kun je snel 'in de burries' / aan de slag! Meer informatie? Vraag het bij de eigen fotoclub en /of cursuscentrum, of bel: SBA: 030 - 234 2211 (ma 12-14 uur) CVA: 013-536 3936 (do 14-16 uur). Organisatie en Sponsoring. Fotografie F+D, SBA, Camex/Fimex, De Kunst Noord-Holland, Kunst & Cultuur Drenthe, CVA, SDFL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"