af000788: De vlucht, na de kas geledigd te hebben ten voordeele der rijken… - BWP-federatie Kortrijk-Menen
"Affiche uitgegeven in 1932 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP)-federatie Kortrijk-Menen voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: lege brandkast, weglopende mannen, protesterende arbeiders. Tekst: Stemt socialist voor de nr 2. De vlucht, na de kas geledigd te hebben ten voordeele der rijken. Het werkende volk zal de klerikaal-liberale verkwisters veroordeelen den 27 november. R. Detaevernier,-Meenen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"