fo020929: Begrafenis Tine Hannick
"Zwart-witfoto genomen tijdens de begrafenis van Tine Hannick, Amanda Foket spreekt een rouwrede uit aan het graf. Gent, maart 1967. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"