af001856: Democratie eindigt waar fascisme begint - 8 Mei Collectief; Steffens, Ed
"Affiche uitgegeven in 2001 door het 8 Mei Collectief tegen fascisme. Tekst: Democratie eindigt waar fascisme begint. 8 jan. 2001, 18.00u Grote Markt (Buideldrager) Antwerpen. V.u. E. Steffens, Fruithoflaan 104, Antwerpen. 8 Mei Collectief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"