Steeds meer duidelijkheid over de rol van HIV : de ontmythologisering van een ziekteproces - Tank, Matthieu klein (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Matthieu klein Tank Fonds Suzan Daniel (FSD)"