af006281: Vredesdag 8 mei. Debatavond: Een golf van vrede, achter alles wat mensen verdeelt - Stad Aalst
"Affiche uitgegeven door de stad Aalst voor het debat ‘Een golf van vrede, achter alles wat mensen verdeelt’. Tekst: Vredesdag 8 mei. Debatavond: Een golf van vrede, achter alles wat mensen verdeelt. C.C. De Werf, 20 uur met dr. Jef De Loof, Jef Lambrechts en prof. Marc Cogen; moderator: Frans Van Volsem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"