fo013527: Jean De Boé en Albert Pluys - Photo Anthony
"Zwart-witfoto van Albert Pluys (l.) en Jean De Boé (r.) ter gelegenheid van het 25- jarige bestaan van het comité van Boek en papier in 1950. Fotopostkaart verstuurd op 31 januari 1974 door A. Pluys aan Jean De Boé met het opschrift : En souvenir d'une amitié qui ne s'est jamais perdue même au-delà de la grande séparation. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"