Welke richting uit met het museumbeleid in Vlaanderen? (Brussel: SIRT, 1990)
"Publicatie naar aanleiding van het colloquium Welke richting uit met het museumbeleid in Vlaanderen?, 7 februari 1990, MUHKA, Antwerpen"