De Verbroedering 35(1934)27 (1934)
"Collection: Verbroedering : maandblad der Socialistische Werkersvereenigingen van 't Arrondissement Oudenaarde : weekblad der Socialistische Werkersvereenigingen van het Arrondissement Oudenaarde : weekblad der Socialistische Partij van het Arrondissement Audenaerde-Ronse; Series: De Verbroedering (1934); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"